Разные журналы по кулинарии

TTT22

Турист

Назва: Смачно!
Номер / рік видання: № 2 СВ, 2019
Вид-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 50,36 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Страви з круп" - салати та закуски, перші та другі страви, випічка.
Крупи - важлива складова раціону кожної людини. Адже крупи багаті вітамінами, вуглеводами та іншими корисними речовинами, крім того, вони є чудовим джерелом енергії. У цьому спецвипуску зібрані рецепти як з найпоширеніших і відомих кожному круп - рису, гречки, вівсянки, так і з більш екзотичних - булгуру, кускусу, сочевиці. Готуйте з задоволенням! І нехай усі ваші кулінарні експерименти будуть вдалими!! Смачного!
* Гречка * Рис * Вівсянка * Манка * Кукурудзяна крупа * Пшоно * Перловка * Кускус * Булгур * Горох * Сочевиця *


d o w n l o a d:
 

TTT22

Турист

Название: "Кулинария"
Номер: № 1 (79) январь - 2 (80) февраль
Год: 2020
Издатель: ПП "Друк-Сервіс"
К-во стр.: 8+8
Язык: русский
Формат: pdf
Размер: 51,42 Мб

Девиз издания - "С нами жизнь вкуснее!"
Всеукраинское издания - тематическое приложение к газете "Газета для жінок".
Рецепты домашних, хорошо известных или, наоборот, каких-то оригинальных новых блюд.
В номере - куриный суп, кукурузный супчик, гороховый суп с ребрышками, суп с яичными лепестками, трубочки из лаваша, крутой хачапури, картофельные рулетики с курицей, постные котлетки из пшена, пицца на сковороде, лепешки с луком и маком, "косички" с колбасой, вафельные хот-доги, хлебные чипсы, горячая закуска "Пуговицы", картофельные "розы" с грудинкой, бефстроганов из печени, рыбные голубчики, экспресс-пирожки "Молния", быстрое творожное печенье, печенье "Пчелки", кексики с манкой и курагой, мандарины в глазури, торт "Муравейник", сахарные крендельки, волованы с фруктами, печенье "Леденцы".
*Рецепты для мультиварок - паровой рулет с горошком, тефтели "Неженки", рыбный супчик с сыром, закрытая пицца, мясная запеканка, банановая шарлотка, геркулесовый пирог, яблоки с творогом и другие интересные рецепты.

d o w n l o a d :
 

TTT22

Турист

Назва: Швидкі рецепти на щодень
Номер / рік видання: № 2 СВ, 2020
Вид-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 45,22 Мб
Мова: українська

У журналі зібрано рецепти зі звичайних продуктів, з яких можна приготувати за короткий проміжок часу справжні кулінарні шедеври, яскраві смаки яких потішать навіть справжніх гурманів! Готуйте з задоволенням!
Тема спецвипуску до журналу «Смачно!» – Прості кулінарні шедеври на кожен день!: "Економні страви з субпродуктів" - салати та основні страви.
*Повсякденні салати і закуски * Перші страви на щодень (квасолевий суп з локшиною, суп із сиру та броколі, імбирний суп із фрикадельками) * Основні страви (запіканка з картоплею та індичкою, паприкаш, картопляники з броколі, запечена форель, кнедлики, мамалига, рибні тюфтельки в томаті, кордон блю з індички) * Солодощі (бельгійські вафлі, мафін, гарбузовий пиріг, шоколадні млинці, банановий кекс, яблучні колечки, панакота з гарбузом, * Помилки на кухні: виправити та запобігти * Меню вихідного дня *
Смачного!


d o w n l o a d:
 

TTT22

Турист

Название: Домашняя вкуснятина
Номер/год: № 1 (125) 2013
Издатель: ФЛП Безтака В.Н.
К-во стр.: 8
Язык: русский
Формат: pdf
Размер: 26,57 Мб

Кулинарная газета-приложение с самыми разными рецептами, на все случаи и на любой вкус. В каждом выпуске печатаются как домашние классические рецепты, так и оригинальные рецепты новых блюд. Итак,
суп-пюре из фасоли с орехами, борщ львовский, новогодние салаты, судак пикантный, заливное "Морячок", запеканка из рыбы, яйца в "гнездах" из картофеля, жаркое из телятины с вишнями, запеканка мясная с картофелем, морковные биточки с изюмом и орехами, запеканка яичная с грибами, торты - с бананами, торт "Фантазия", "Книга счастья", "Муравейник", "Гости на пороге", и другие интересные рецепты.

d o w n l o a d :
 

TTT22

Турист

Название: Газета "Урожайная грядка"
Номер/ год: 7 июль 2019
Издатель: ФЛН Тригорло О.А.
Страниц: 8
Формат: pdf
Размер: 23,04 Мб

Спецвыпуск газеты "Урожайная грядка" - подборка лучших рецептов из серии "Домашнее консервирование": лучшие рецепты домашних заготовок от домохозяек.
Читайте в номере:
салат датской королевы, закуска греческая, закуска из зеленых помидоров на зиму, живой салат на зиму, свеколка с остринкой, салат соляночка, салат из спаржевой фасоли, "Веселый кабачок", "Дары осени", салат из огурцов с помидорами, "Украинский", "Десятка из баклажанов", корейские баклажаны на зиму, жареные перцы на зиму, закуска "Макдус", ...
Это, кроме всевозможных салатов, закуски, лечо, овощи для гарниров и овощные ассорти в маринаде и др.
Приятного аппетита!

СКАЧАТЬ:
 

TTT22

Турист

Назва: Смачно та просто
Номер/рік: № 5 травень 2020
Видавець: ТОВ «ВД "Кузя"»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 51,04 Мб
Мова: українська

"Смачно та просто" - кулінарне видання з листів читачів, щоб популяризувати здобутки української кухні, відроджувати кулінарні традиції різних регіонів країни. Це обмін цікавими оригінальними рецептами улюблених страв, корисними ідеями, секретами традиційної та національних кухонь світу.
Сьогодні в меню:
"Пригощає господиня" (борщ, котлети в тісті, запечена курка, чизкейк та ін.) * «Корисний продукт»: полуниця * Салати та закуски * «Ситне друге»: рибні котлети з сиром, лазанья з фаршем і грибами, печеня зі свинячого серця, сациві із птиці, пенне з молодою капустою, хінкалі, фаршировані шийки, камбала під сметанним соусом...* «Несолодка випічка» : французький багет, тарт "Весняний", хліб зі шпинатом, лінивий пиріг із капустою, кальцоне, рибник, фокачча із цибулею * «Солодощі»: полуничне морозиво на згущеному молоці, шоколадні млинці, м’ятне желе із молочною начинкою.
Смачного!

DOWNLOAD:
 

TTT22

Турист

Название: Сучасна кухня
Номер: № 5-6 травень-червень, 2020
Изд-во:ДП "Бурда-Україна"
Страниц: 84
Язык: українська
Формат: pdf
Размер: 89 Мб

«Сучасна кухня» - кулінарне видання призначене для тих, хто любить готувати і прагне вдосконалити свою майстерність, керуючись порадами професіоналів. Це журнал для тих, хто закоханий в кулінарію, для кого це хобі, професія і пристрасть. Щономера: захопливі сезонні рецепти, неймовірно апетитні фото, цікаві та пізнавальні статті про продукти – у тому числі й екзотичні, способи їх приготування, репортажі на кулінарну тематику із різних країн, розкриваються тонкощі приготування окремих страв, даються корисні поради. Завжди смачно! Завжди вдало!
На сторінках видання окрім доступних і цікавих рецептів, є оригінальні і вишукані страви. Тут є рецепти по розділах:
«Король сезону»: спаржа * "З понеділка по п’ятницю": «Про запас»: ревінь * «Родзинка смаку»: тріфль * «Практикум»: родинне свято * «Цікава страва»: капуста молода тушкована * «Експрес-подача» * «До свят і особливих нагод»: "у фокусі" -вершки * «Гастрономічні тонкощі»: тюфтельки * «Коронна страва»: закусочні пироги * «Вегетаріанцям» * «З записника профі»: великий обід на честь літа * «На кухні з майстрами»: «Продукт»: какао * «Добрі поради»: гриль * «Чоловіча кухня»: стейк * «У хорошій формі»: клітковина * «Кондитерська майстерня»: торт до свята * «Світ довкола столу»: світ на тарілці - В’єтнам * «Гостинець з-за моря»: в’єтнамський сувенір *

d o w n l o a d :
 

TTT22

Турист

Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Рік / місяць / номер видання: № 5 (122) листопад, 2019
Вид-во: ТзОВ "Редакційні системи"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 49,02 Мб
Мова: українська

В цьому виданні подаються секрети смачної кухнi: ними дiляться як досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували безліч страв на сотнi весiль, так і читачі - наші мами, бабусі та сестри. Кухня об’єднує людей - і тих, хто готує, і тих, хто смакує: тисячі рецептів, сотні продуктів, десятки смаків...
У номері: * Зіркові рецепти * Готує господиня: курячий рулет зі шпинатом, лаваш із секретом, кабачкові "човники", м’ясні пеньочки, лляний хліб, торт "Ківі", ін. * "На часі": середньовічний пікнік * "До свята": цукерки для матусі * "Актуально": фіалкова насолода * "Апетитні закуски": сирний рулет з м’ясом, пхалі, горіхова паста * Феєрія салатів * "А що на гаряче? - м’ясо, бобові, зеленина, картопля, морква * Пишна випічка: торти, пляцки, пироги, хліб та "дрібне задоволення" * Дитяча кухня * "Заготівлі": із соснових шишок
Смачного!

d o w n l o a d :
 

TTT22

Турист

Название: "Кулинария"
Номер: № 3 (81) март - 4 (82) апрель
Год: 2020
Издатель: ПП "Друк-Сервіс"
К-во стр.: 8+8
Язык: русский
Формат: pdf
Размер: 26,88 Мб

Девиз издания - "С нами жизнь вкуснее!" Всеукраинское издания - тематическое приложение к газете "Газета для жінок".
Рецепты домашних, хорошо известных или, наоборот, каких-то оригинальных новых блюд.
В номере № 3 - "Пасхальный выпуск": кулич с шампанским, пасхальные закусочные косички, "Розовая пасочка", творожная пасха "Сюрприз", пасхальный кекс с малиной и бананом, экзотический соленый кулич, сытная корзинка на Пасху, искрящиеся яйца, домашний сыр, закусочный "Наполеон", овощи с прованскими травами, луковые ракушки, грибы на гриле, салаты "Пасхальное яйцо", "Ласточкино гнездо", "Весна на столе", "Муравейник",
В номере № 4: окрошка "Особенная", запеченный пельмени, "грузинчики", пирог-торт из лаваша, торт "Колибри", медово-маковый торт с манным кремом, ромовые бабы в банке, бисквитные конфеты с вишней и др.
*Рецепты для мультиварок - грибной суп с булгуром, сырный супчик, пирог "Чудо из манки", тефтели на минералке и другие интересные рецепты.

d o w n l o a d :
 

TTT22

Турист

Назва: Кухарочка
Номер видання/рік: № 81 (9) 2019
Вид-во: ВІД "Діана+", ПП "Бялас Т.В."
Формат: pdf
ISSN: 2309-3145
К-ть стор.: 36
Розмір: 31,58 Мб
Мова: українська

«Кухарочка» - видання, присвячене кулінарії, безцінна помічниця в цій тонкій справі! Порадуйте свою родину найсмачнішими стравами, приготованими з любов'ю, рецептами здорового харчування!
Читайте у випуску:
* «Нові салатики»: салати з корейської та китайської кухні - морква по-корейськи, салати із солодкого перця, баклажанів, гарбуза * «Смаколики»: закуски з грибів та овочів, домашній сир із зеленню, плов із фруктами, гарбузовий пиріг, драчена з гарбуза, печеня в гарбузі та ін. *
Газета для дбайливих господинь "Хазяєчка":
«Худнемо зі смаком»: осінні дієти * «Поради психотерапевта»: сімейна криза * «Життєві історії» * «Рецепти Наталії Земної»: остеопороз, чим вивести камінці з жовчних протоків; гельмінтоз *
Наша "Кухарочка" - ваша найкраща помічниця на кухні!


d o w n l o a d:
 

TTT22

Турист

Назва: Добра кухня
Номер / рік видання: № 6 (111) червень /2020
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 30
Розмір: 41,09 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними і корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів і страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: Овочево-ягідний мікс.
В н о м е р і :
Літо - пора кулінарних фантазій: супи, салати, закуски, основні страви, випічка * «Поради дієтолога» * «Рецепт на замовлення»: рататуй * «Школа декору»: банкейк - модний десерт у банці * МК: торт-безе "Павлова" * «Кулінарний екскурс»: смузі * «Духмяна випічка»: домашній хліб, пиріг, булочки * «Кулінарні шедеври» * «Напої»: полуничний лікер * «Дитяче меню» * Рецепти від читачів * «Вишивка»: алфавіт *

d o w n l o a d:
 

TTT22

Турист

Назва: Роксолана-порадниця
Номер/рік: № 4 (41), 2020
Видавець: Л.П. Легеньковська
Формат: pdf
К-ть стор.: 36
Розмір: 49,77 Мб
Мова: українська

"Роксолана-порадниця" - тематичний журнал систематизованих порад на всі випадки життя.
Тема номера: «Варення». Кращі рецепти та корисні поради.
Готуємо варення з: абрикос, аґрусу, айви, аличі, винограду, вишні, груш, дині, кавуна, калини, малини, полуниці, смородини, ревеню, яблук, черешні, з моркви та кабачків тощо.
- Секрети приготування квіткового варення *
Смачного!

DOWNLOAD:
 

TTT22

Турист

Назва: Смачно!
Номер / рік видання: № 4 СВ, 2019
Вид-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 48,03 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Швидко. Просто. Економно":
- Закуски: жульєн із цукіні та грибами, кальмари тушковані, мариновані перепелині яйця, намазки *
- Салати: по-корейськи, "шуба", з яловичиною,... *
- Перші страви: суп-пюре з брюссельською капустою, рисовий суп-жульєн, литовський холодник, уха з червоної риби, ...*
- Другі страви: тушковані курячі сердечка у сметанному соусі, картопляні ньокі, кукурудзяна каша з шампіньйонами, булгур зі шпинатом та баклажанами, фаршировані патисони, ...*
- Сніданки *
- Несолодка випічка: конвертики з сиром, соленики, ...*
- Солодощі: крамбл літній, малиновий мус, біскоті, безе, морозиво, морквяний пиріг, ...*
Готуйте з задоволенням! І нехай усі ваші кулінарні експерименти будуть вдалими!! Смачного!


d o w n l o a d:
 

TTT22

Турист

Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Рік / місяць / номер видання: № 6 (123) червень, 2020
Вид-во: ТзОВ "Редакційні системи"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 62,2 Мб
Мова: українська

В цьому виданні подаються секрети смачної кухнi: ними дiляться як досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували безліч страв на сотнi весiль, так і читачі - наші мами, бабусі та сестри. Кухня об’єднує людей - і тих, хто готує, і тих, хто смакує: тисячі рецептів, сотні продуктів, десятки смаків...
У номері: * Зіркові рецепти * Готує господиня: бойківська кухня (кляґаний сир, цвіклі, мачанка, книші, грибна юшка...) * Закрутки * "Апетитні закуски": курячий галантин з овочами, рієт із сардин та зелені * Феєрія салатів * Цікаві соуси * "А що на гаряче? - м’ясо, яйця, овочі, бобові, зеленина * Пишна випічка: торти, пляцки, пироги, хліб та "дрібне задоволення" * Парад десертів * Дитяча кухня * "З усього світу": англійська кухня *
Смачного!

d o w n l o a d :
 
Top